Изберете страница

Захранка Timar Catch 900gr

При поръчка над 150лв. -3%, Над 250лв. – 5%, Над 350в – 8%, Над 450лв. – 10%

9,90 лв.11,90 лв. с ДДС

Марка:

Захранка Timar Catch 900gr

  • Във фуражните съставки на Complex сладката бисквита се среща не само като аромат ,но и като съставка ,поради което се усеща толкова силна миризма след отваряне на плика. Добавената бадемова есенция го подсилва още повече и така получихме отлична фуражна суровина за платика ,която ,както се оказа ,не се отхвърля дори от шаран и платика.
  • Monster– Когато ловите с метод фидер ,фуражните съставки ,които миришат неприятно на човешкия нос ,са почти от съществено значение. Сместа от кралски рак и зеленоуста мида придава на тази смес „мирис“ и вкус отдалече на ръба на водата ,а уникалният й зелен цвят я отличава от останалите фуражни съставки.
  • Power- Дори и най-предпазливите риби не могат да устоят на изпитаната комбинация от ананас и класическа сладка царевица! Благодарение на уникалния си състав и високо съдържание на протеини и въглехидрати ,той е не само ефективен атрактант ,но и хранителна смес за риби.
  • Strong е изключително интензивен ,привличащ рибите материал ,който съдържа всичко ,което съвременният фураж трябва да съдържа. Рибната линия се дължи не само на добавения аромат на риба тон и масло от сьомга ,но и на първокласното рибно брашно и смлени рибни гранули (Aqua ,Coppens ,…) ,които са сред съставките! Strong може да бъде най-добрият избор в интензивно зарибени езера ,където рибите вече са свикнали с различни пелети за отглеждане.