Изберете страница

Доставка и Плащане

Доставка

Доставки на територията на Република България

Доставката на поръчаните стоки от https://yantrafishing.bg се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес и Спиди.

Поръчките се обработват и изпращат в работни дни от понеделник до петък. Поръчки, направени преди 16:00 през нашият онлайн магазин, се обработват още същия ден. 

Поръчки направени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници изпращането на поръчките е според работното време на куриерите, с които работим.

Потвърждение на поръчки: 

За потвърждение на поръчката Ви ще получите PDF документ на електронната поща която сте предоставили при попълване на данните за получаване. Възможно е да се свържем с Вас чрез телефона, който сте посочили.
В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, ще се опитаме да се свържем с Вас и чрез имейла, който сте посочили и поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията.
Стоки се изпращат само след потвърждение от клиента!   

Адрес на доставка:

– Можете да заявите да получите своята пратка в офис на Еконт или до удобен за Вас адрес. Ако имате регистрация в сайта ни, тази информация ще излиза винаги по подразбиране, както сте я въвели при регистрацията си или както я коригирате в профила си. Можете да я коригирате и преди финализиране на всяка една поръчка.

Стойност на доставката:

При поръчка до 100лв доставката се заплаща от получателя и се изчислява автоматично. 

Безплатна доставка до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС при достигане на сума над 100 лв. ( Не важи за продукти с марката GMS Carp)

Всяка поръчка от YantraFishing.bg се изпраща с опция Преглед. Преди да подпишете, че приемате пратката и платите на куриера се уверете, че стоката не е увредена при транспорта и/или опаковката не е с нарушена цялост. В такъв случай трябва да изискате от куриера Протокол за увредена пратка.

При проблеми с получаване на пратката се свържете с нас за съдействие преди да подпишете, че приемате пратката от куриера и не заплащайте сумата на наложения платеж до изясняване на случая. 

Връщане на продукти:

Всеки клиент може да върне продукти, получени от Изпращача в 14-дневен срок, съгласно условията на чл. 55 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите). Продуктите трябва да бъдат с ненарушена опаковка и неизползвани. Продуктите трябва да бъдат върнати с касовата бележка, с която са получени. Цената на доставка в случай на връщане е за сметка на клиента до Риболовен Магазин Янтра Фишинг Велико Търново
Захранки БГ ООД запазва правото си да не възстанови заплатената от клиента сума или част от нея в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на продукт.

Доставки извън територията на Република България

Доставките извън територията на България се разглеждат индивидуално спрямо дестинацията на получаване, теглото и обема на пратките. 

При желание за поръчка в държава извън България, моля свържете с нас на посочените телефони, имейл адрес или през страницата ни във фейсбук – Риболовен Магазин Yantra Fishing

Посочени отстъпки и безплатна доставка не важат за стока, която е в промоция.