Изберете страница

Подаръчен Ваучер – Yantra Fishing

(2 клиентски отзива)

20,00 лв.400,00 лв. с ДДС

Марка:
Код: Yantra-Voucher Категория:
(2 клиентски отзива)

Поръчайте ваучер за подарък за любим човек – за всеки специален повод.

За да закупите такъв подарък само го добавете  в количката си, финализирайте заявката и ще получите потвърждение по телефона. Ваучерите се изпращат по EKOHT с наложен платеж, съобразно с нашата политика за доставка и работното време на ЕКОНТ, обикновенно в рамките на същият работен ден.

При завършване на поръчката, молим да попълните полето „Допълнителна информация“ в случай, че имате допълнителни изисквания.

Молим ви да оставите актуален телефонен номер за контакт, тъй като при използването на даден ваучер ще се свържем с купувача по телефона за потвърждение. По този начин ние се стараем да защитим нашите клиенти от злоупотреби.

Условия за ползване на подаръчен ваучер от Yantra Fishing:

  1. Ваучерът за подарък може да се използва само веднъж, т.е. ако стойността на поръчката е по-ниска от стойността на Ваучера, разликата не може да бъде използвана отново.
  2. Подаръчният ваучер съдържа специален код, който може да бъде използван както онлайн при завършване на поръчката като бъде добавен в полето „Код за отстъпка“, така и във физическият ни магазин в град Велико Търново.

Често задавани въпроси:

Мога ли да добавя ваучер за подарък след финализиране на поръчка?

Добавянето на ваучер за подарък не е възможно след потвърждението на поръчката. За да го използвате, ще трябва да направите нова поръчка. Ваучерът за подарък е валиден само за една поръчка - след приложението на неговия код, стойността на продукта се приспада от стойността на ваучера. Имайте предвид, че с ваучера за подарък не можете да закупите друг ваучер за подарък, независимо от стойността му.

Каква е валидността на подаръчният ваучер?

Всеки ваучер за подрък важи 6 (шест) месеца от датата на получаването му.

Колко струва издаването на ваучер?

Няма никакви комисионни при издаването на ваучера. Получателят на ваучера разполага за покупка със същата сума която сте заплатили.

Допълнителна информация

Тегло 100 гр

2 отзива за Подаръчен Ваучер – Yantra Fishing

  1. русанка добрева

    добри са препоръчвам

  2. Виктор Георгиев

    става

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *