Изберете страница

Шаранджийски риболов

Цена
лв. -
Категории
loader-image
Монстър магнум шаранско топче с люто манго
21,00 лв. с ДДС
4.33 out of 5
Бойли - топчета за шаран 20мм - халдорадо - champion corn
15,00 лв. с ДДС
4.50 out of 5
Халдорадо Аква Вафтер метод пелет - уни
10,00 лв. с ДДС
4.83 out of 5
Уафтър топ метод фидер на Халдорадо - бял шаран
10,00 лв. с ДДС
4.50 out of 5
Захранка за метод фидер - Халдорадо Топ Метод - Бял Шаран
9,00 лв.13,00 лв. с ДДС
4.50 out of 5
Спрей Халдорадо топ метод фидер - амур
9,50 лв. с ДДС
4.50 out of 5

За всички любители на риболова на шаран


Риболовът на шаран е един от най-популярните видове риболов в България.

Нашият онлайн магазин за риболовни такъми предлага широка гама от висококачествени риболовни принадлежности за шаран. Пазарувайте шарански такъми от водещи марки на добри цени, при нас можете да намерите: шарански въдици, шаранджийски макари, шарански кепове, готови монтажи за шаран, легла, шатри, облекло за риболов на шаран и други аксесоари за риболов на шаран. Само най-добрите риболовни принадлежности за шаран са селектирани от екипа на Yantra Fishing.

Риболовен Магазин Янтра Фишинг предлага водещи марки риболовни принадлежности за шаран като Fox, Haldorado и много други! Каквато и марка да предпочитате за вашият шарански риболов, ще можете да намерите перфектния артикул за вас в нашата специализирана гама за вашите риболовни излети.


Необходими принадлежности за риболов на шаран:


Топ 6 на артикулите, които са задължителни, когато избирате шаранджийски принадлежности:  • Шаранска въдица/ци: Една, две или три шарански въдици, за предпочитане с дължина 3.6 или 3.9 метра

  • Шарански макари: Макарите с голям капацитет на шпулата и макарите с байтрънър са сред най-популярния избор на много шаранджии.

  • Кеп:Триъгълен кеп с мека шестоъгълна мрежа и поплавъци.

  • Кутия за принадлежности: Кутия, която съдържа отделения за риболовни принадлежности, готови монтажи и всички необходими шаранджийски аксесоари за перфектният риболов.

  • Стойка за въдици: Стойки за въдици или стойка за въдици, за да поставите сигурно вашите въдици и да прикрепите сигнализатори.

  • Захранка за шарани: В различните периоди на годината и в зависимост от водоема шаранът може да предпочита различни аромати храни но вида си остава един и същ - Различни Видове Семена, Протеинови Топчета, Пелети, Атрактанти за шарани други.


Предлагаме впечатляваща селекция от стръв и аромати за шаран. Шаранът е бдителен сладководен вид риба, който се храни предимно на дъното в студени води, така че е важно да знаете кои риболовни техники и стръв да подберете. Haldorado, Dome Gabor, Timar, Smax са само някои от марките в нашия каталог с топчета за шаран, без да споменавамe невероятната гама от първокласни продукти на GMS Carp. Тази цялостна гама от стръв за риболов на шаран е подходяща за всички шаранджии, oт тепърва прохождащите до най-оптините.