Изберете страница

Захранка Haldorado TOP METHOD FEEDER

(6 клиентски отзива)

9,00 лв.13,00 лв. с ДДС

Марка:
Код: 011426-00 Категории: , ,
(6 клиентски отзива)

Top Method Feeder - Amur версията е смес, която се състои от 100% растителни съставки, предназначена за улавяне на тревопасни трофейни риби. Високото съдържание на царевични продукти, ароматът и вкусът на естествени водорасли, острица и зелени подправки я правят една от най-ефективните стръвни смеси. Този фин атрактант се разбива с вода и след това се преминава през сито с гъста мрежа, за да се осигури равномерно разпределение и бързо разграждане на хомогенизираната захранка за фидер.

Top Method Feeder - White Carp е неповторим деликатес, представляващ фина прахообразна снежнобяла захранка за метод фидер риболов. Създадена от избрани висококачествени съставки, тази формула е обогатена с истински млечни протеини и ароматен ванилов пудинг. При разтваряне образува изключително голям облак, който води до истинско вълнение у шараните. Не само подобрява атракцията към храната, но и гарантира по-добра адхезия и образува още по-голям, по-равномерен облак, който привлича вниманието на близките риби. Тази финозърнеста стръв се смесва с вода и се преминава през гъста мрежа, за да се осигури равномерно разпределение и бързо разграждане на хомогенизирания фуражен материал, гарантирайки, че шараните в близост няма да останат равнодушни.

Версията Caras е специално съставена за риболов на каракуда. Това е жълта, финозърнеста смес, изключително ароматна и сладка, с доминиращ аромат на мед. Понеже каракудата и платиката бързо реагират на съдържанието на кошницата, захранката се разгражда много бързо, гарантирайки, че след едно бързо хвърляне няма да изтеглите празна кошница от водата. Това е финозърнест атрактант, който трябва да се разбърка с вода и след това да се премине през сито с гъста мрежа, за да се осигури равномерно разпределение и бързо разграждане на хомогенизирания материал, като се гарантира, че каракудата в близост ще го усети!

Допълнителна информация

Тегло 1000 гр
Вид

, ,

6 отзива за Захранка Haldorado TOP METHOD FEEDER

 1. Sercin Emin

  Много добри и в хладна вода

 2. Веселин Мърънгозов

  добре са даже доста

 3. Юлиян Димитров

  добре са даже доста

 4. васил георгиев

  мръсен топец

 5. Панайот Байкушев

  добре са даже доста

 6. ПЕТЪР ИЛИЕВ

  Топ.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *