Изберете страница

Хранилки за метод фидер Dome Gabor Long Cast Pro L

13,50 лв.15,90 лв. с ДДС

Марка:

Хранилки за метод фидер Dome Gabor Long Cast Pro 25гр L

  • Благодарение на непрекъснатите подобрения ,ние можем да предоставяме все по-добри инструменти в ръцете на риболовците. Комбинацията от лекота на използване ,прецизен дизайн ,модерна изработка и максимална ефективност е най-новият член на кошниците By Döme TEAM FEEDER. Хранилката By Döme TEAM FEEDER Long Cast Pro Method всъщност е подобрена ,още по-удобна за потребителя.
  • Подобно на своя „известен“ предшественик ,той е проектиран специално за дистанция ,така че всички негови параметри са проектирани съответно и дори модифицирани ,за да съответстват на оригиналния кош ,за да се постигнат още по-големи и по-точни хвърляния.
  • Центърът на тежестта на коша е определен от компютърен дизайн ,за да може той да ускорява възможно най-много при хвърляне и да лети още по-далеч.
  • Това ,което е по-нататъшна иновация при този аксесоар ,е липсата на вътрешно ребро. Поради тази причина могат да се предлагат дори големи комбинации от примамки ,без да е необходимо да се модифицира кошницата ,а благодарение на това решение възможността куката да се забие в ребрата е сведена до минимум.
  • Кошницата е с обичайния камо цвят. 
  • Версията L се предлага в размери 25 ,35 и 45 грама ,докато кошниците версия XL се предлагат в размери 55 и 65 грама. В една опаковка има две кошници с еднакъв размер!

Марки: Döme Gábor

Допълнителна информация

Вид

, , ,