Изберете страница

Хранилка SMAX PRO METHOD FEDER LONG CAST

5,50 лв.5,80 лв. с ДДС

Марка:

Тази хранилка за метод фидер е проектирана с мисъл за ефективност и лекота на използване. Основната му характеристика е неговата дълга тръба, която насочва хранилката под точния ъгъл, необходим за дълги хвърляния. Това гарантира, че вашата стръв достига желаното разстояние, увеличавайки шансовете ви за успешен улов.

Хранилката може да се използва с различни видове стръв, включително пелети, меки пелети, семена или комбинация от тях. Практичната конструкция позволява бърза и лесна смяна на хранилката, когато е необходимо, без да се засяга цялостната настройка.

Конусовидната форма на модела включва оребрена повърхност, предназначена да осигури сигурно задържане на вашите пелети или микро пелети по време на хвърляне. Това означава, че вашата храна остава непокътната, докато пътува през водата, което води до по-ефективно представяне и повишени шансове за удар.

Опции за тегло:
Метод хранилките на Smax Fishing се предлагаt в различни тегла, за да отговори на индивидуалните предпочитания и изисквания на рибаря. Можете да избирате от 30g, 40g, 50g, 60g, осигуряващи покритие на широк диапазон от разстояния и условия на риболов.

Предимства:
Използването на нашата хранилка за метод фидер предлага няколко предимства пред традиционните методи за подаване:

  1. Дълги разстояния на хвърляне: Дизайнът на удължения прът позволява ефективно и точно хвърляне на големи разстояния, увеличавайки обхвата ви и потенциалните места за улов.
  2. Ефективна стръв: Оребрената повърхност гарантира, че вашата стръв остава непокътната по време на полет, което води до по-ефективно представяне и повишена вероятност за ухапване.
  3. Лесна смяна на хранилката: Практичният дизайн позволява бърза и лесена смяна , когато е необходимо, без да се засяга цялостната настройка.
  4. Гъвкавост: Съвместимостта с различни видове стръв ви позволява да адаптирате представянето си към специфични видове и условия на риболов.

Допълнителна информация

Тегло Няма
Вид

, , ,