Изберете страница

Haldorado

Цена
лв. -
Категории

Показване на 1–40 от 353 резултата

Най-нови продукти

loader-image
Монстър магнум шаранско топче с люто манго
21,00 лв. с ДДС
4.33 out of 5
Бойли - топчета за шаран 20мм - халдорадо - champion corn
15,00 лв. с ДДС
4.50 out of 5
Халдорадо Аква Вафтер метод пелет - уни
10,00 лв. с ДДС
4.83 out of 5
Уафтър топ метод фидер на Халдорадо - бял шаран
10,00 лв. с ДДС
4.50 out of 5
Захранка за метод фидер - Халдорадо Топ Метод - Бял Шаран
9,00 лв.13,00 лв. с ДДС
4.50 out of 5
Спрей Халдорадо топ метод фидер - амур
9,50 лв. с ДДС
4.50 out of 5

Халдорадо - Haldorado е унгарски производител на риболовни принадлежности със седалище в Будапеща. Компанията е основана през 1997 г. от Габор Дьоме и съпругата му Илдико. Халдорадо се специализира в производството на риболовни въдици, макари, влакна, стръв и други аксесоари за риболов.Първият продукт на Халдорадо е въдица. Риболовните въдици на Халдорадо са известни с високото си качество и иновативни технологии. Те се изработват от висококачествени материали и са проектирани да издържат на тежки натоварвания при риболов на трофейни риби.Халдорадо произвежда риболовни въдици за риболовци от всички нива, от начинаещи до професионалисти. Продуктите на компанията се използват от най-добрите рибари по света.Освен въдици, Халдорадо произвежда и гама от висококачествени макари, влакна, захранки, стръв и аромати, както и много други аксесоари за риболов. Продуктите на компанията са налични в над 30 страни по света.Успехът на ХалдорадоХалдорадо е един от най-успешните производители на риболовни принадлежности в Европа. Продуктите на компанията се славят с безкомпромисно качество. Успехът на Халдорадо може да се припише на няколко фактора, включително:
  • Фокус върху качеството: Халдорадо се ангажира да произвежда висококачествени продукти за спортен риболов. Компанията използва само най-добрите материали и компоненти в своите продукти. Продуктите на Халдорадо са проектирани да бъдат издръжливи и дълготрайни.


  • Иновации: Халдорадо постоянно иновира и разработва нови продукти. Компанията разполага с екип опитни инженери, които постоянно търсят начини за подобрение на продуктите си. Халдорадо беше една от първите компании, представили бойли и други изкуствени примамки на европейския пазар.


  • Спонсориране: Халдорадо спонсорира някои от най-добрите рибари по света. Това помага за популяризирането на продуктите на компанията и повишаването на нейния профил в риболовната индустрия.


  • Влиянието на Халдорадо върху риболова    Халдорадо има значително влияние върху риболова. Продуктите на компанията през годините помогнаха да стане риболовът по-достъпен и забавен за рибарите на всички нива. Халдорадо също помогна да се популяризира метод фидер риболова, както и други нови техники за риболов.    Халдорадо със сигурност ще продължи да бъде лидер на пазара за риболовни принадлежности в Европа.