Изберете страница

Поп ъп топчета Haldorado Monster Pop Up Big Carp 50gr

12,50 лв. с ДДС

Марка:

Поп ъп топчета Haldorado Monster Pop Up Big Carp 50gr 13-17mm

  • Продуктовата линия MONSTER не се славят с приятни аромати ,на които може да се наслади човешкият нос ,но тяхната привлекателност е безспорна! В допълнение към примамките и пелетите за хранене ,ясно е ,че тази продуктова линия може да бъде намерена и в ароматна форма в нашата оферта. Примамките са Pop Up примамки с висока плаваемост ,които определено изискват по-голяма ,по-дебела кука и дебел шип за стръв. Причината за това е проста ,това не са примамки за малки риби! Очевидно целта е да се изберат по-големи риби ,за които се нуждаем от по-голяма кука ,за да ги хванем безопасно.
  • Стръвта с висока плаваемост перфектно балансира по-голямата кука ,като по този начин създава перфектната оферта за стръв за големи риби!
  • Кутията MONSTER Pop Up Big Carp се предлага в размери 13 и 17 mm. Топчетата имат не само смесен вкус ,но и смесен цвят ,така че изпъкват върху по-тъмен цвят субстрат или при захранване с пелетен котел. Предлагат се в четири вкуса: черен дроб и кръв (кафяво + червено) ,калмари и червена боровинка (розово + черно) ,червена сьомга (жълто + червено) и люто манго (оранжево + бяло).