Изберете страница

Въдица Болонеза Ticanis Bolo 7m 3-20g TICA

289,90 лв.489,90 лв. с ДДС

Марка:

TICANIS Bolo е най-новата болонеза от TICA, която впечатлява с модерен изчистен дизайн и е една от най-леките и висококачествени въдици на пазара. Карбоновата бланка, произведена в Япония от Toray Industries, Inc., съчетана с титаниеви издължени водачи PacBay USA, допринасят за нейната изключителна здравина и гъвкавост, което я прави идеална за моден речен риболов.

Въдицата се предлага в три дължини: 5m, 6m и 7m, като всяка дължина има своите предимства в зависимост от конкретните ви нужди и предпочитания. Транспортната дължина варира от 154cm за 6m модел до 184cm за 7m модел, което улеснява транспортирането и съхранението на въдицата. Теглото също е оптимизирано за всяка дължина, като 6m модел тежи само 265g, което го прави удобен за целодневни риболовни пътувания.

TICANIS Bolo разполага с 7 броя секции, осигуряващи отлична стабилност и контрол по време на игра на риба. Акцията варира от 3 до 20g, което покрива широк спектър от приложения, от деликатна презентация на малки изкуствени примамки до хвърляне на тежки примамки на големи реки.

За да гарантирате дълголетието на вашата TICANIS Bolo, TICA предлага пълен набор от резервни части на склад. Цените на резервните части са както следва:

  • Връх: 24,90лв
  • Част: 34,90лв
  • Част: 42,90лв
  • Част: 57,90лв
  • Част: 83,90лв
  • Част: 121,90лв

Тези достъпни цени позволяват на собствениците на TICANIS Bolo да поддържат въдицата си в отлично състояние през целия й живот, като гарантират постоянна производителност и удоволствие от риболова.

В обобщение, TICANIS Bolo е висококачествена болонеза от най-висок клас, която предлага отлична комбинация от леко тегло, здравина и гъвкавост. Неговият модерен дизайн, заедно с широката гама от налични дължини и действия, го прави универсален избор за всеки сериозен речен рибар. Достъпните резервни части допълнително увеличават стойността на тази въдица, което я прави инвестиция, която ще ви служи добре в продължение на много сезони на риболов.

Допълнителна информация

Тегло Няма
Вид

, ,