Изберете страница

Течен Аромат HALDORADÓ CSL Tuning

9,50 лв. с ДДС

Марка:

В сътрудничество с най-добрите английски производители най-накрая успяхме да създадем ефективно семейство аромати за студена вода , което значително повишава привлекателността на всеки фабричен или домашен фураж през есента, зимата и пролетта, докато температурата на водата достигне 16 градуса по Целзий .

Какво може да направи CSL Tuning
Добре известно е ,че не само животът се забавя в студена вода ,но и привлекателността и гамата от хранителни материали са драстично намалени. Замисляли ли сте се колко далеч вашата стръв може да примами риба близо до мястото за риболов в неподвижна вода? От другата страна на езерото ,от 100 метра или може би дори по-малко? Шепа фураж ,напълнен в кошница за хранене ,може да привлече вниманието в радиус от само 1-2 метра… Само 1-2 метра??? Депресираща цифра ,нали?! Как може примамващият ефект на малко количество хранителен материал да бъде умножен и вниманието на още повече риба да бъде насочено към стръвта? Има ли решение за това? Отговорът е ДА! Няма чудотворни лекарства ,но има добавки ,които могат да имат чудесен ефект при определени условия. Новият HALDORÁDÓ CSL Tuning аромат ,изключително ефективна добавка ,която работи добре в студена вода (температура на водата под 16 градуса по Целзий) и може да увеличи обхвата на храната ни до пет пъти! Специфичното тегло на ароматизирания аромат ,направен от плътния ,но изключително бързоразтворим и агресивно разпространяващ се ,алкохолосъдържащ , студено пресован екстракт от царевичен зародиш (CSL) е по-високо от това на водата ,така че той се разпространява „плоско“ върху леглото дъно . Това е изключително важна характеристика ,тъй като по това време рибите не са в средата на водата ,а близо до дъното на леглото и се хранят.

Съставки и овкусители
Гамата от аромати на CSL Tuning също съдържа предварително усвоен протеин ,силно разтворими хранителни вещества ,естествена захар ,свободни аминокиселини ,витамини ,минерални соли и стимулиращ апетита бетаин.. Цветът му е тъмно кафяв и се продава в четири различни вкуса. Това са Red Demon ,Honey Pálinka ,Tenger Kincse и Frozen Carp.
Кога трябва да използвате кой?
1. Red Demon е основен вкус ,с който не можете да сбъркате. Проникващият аромат на чисти ,свежи ,зрели ягоди хармонира много добре с всяка сладка смес и допълнително засилва нейния ефект.
2. Силата на смесите с рибено брашно се увеличава драстично от вонящия аромат на Съкровището на морето .
3. Истинското оръжие за експерименталните риболовци ,които търсят специални ,необичайни вкусове и аромати ,е ароматът Honey Pálinkás CSL Tuning или ароматът с въображаемо име Frosty Carp  ,който се препоръчва както за сладки ,така и за миризливи (рибно брашно) смеси.

Инструкции за употреба и майсторски съвети
1. Този аромат е особено ефективен при студена ,охладена (есен ,зима) и бавно затопляща се изворна вода ,докато температурата на водата достигне 16 градуса по Целзий.
2. Една бутилка (250 мл) аромат е подходяща за овкусяване и ароматизиране на 5 кг фураж. Ароматът може да се излее и върху сухия фуражен материал ,царевичната торта или водата ,необходима за смесване.
3. Може да се използва отлично и за овкусяване на топчета ,натрошени и сварени (накиснати) семена.
4. Тъй като не разтваря PVA продуктите ,силно се препоръчва за овкусяване на малки фуражни пръчици и пелети ,увити в PVA мрежа.
5. Може да се използва и за приготвяне на свръхароматизирана смес ,предназначена за кошнички за хранене. Тогава ,дори и в малки количества ,привлекателният му ефект ще бъде изумителен