Изберете страница

Протеинови Топчета за захранване 1кг – GMS Carp

(3 клиентски отзива)

12,00 лв. с ДДС

Марка:
(3 клиентски отзива)

 

Протеиновите топчета за шаран от 1 кг, предлагани с два вкусови аромата - Hot Fish Meal и Strawberry Cream, представляват изключително качествени продукти, създадени за шаранджии, които търсят надеждни и ефективни захранващи топчета. Произведени от висококачествени брашна, както и аромати на CC Moore, тези топчета са формулирани със специална грижа, за да привлекат вниманието на шараните и да гарантират успешни риболовни сесии на достъпна цена.

Вкусът Hot Fish Meal предоставя интензивен и мощен аромат, който привлича шараните отдалеч. Смес от протеини и други хранителни съставки прави тези топчета идеални за привличане на големи и внимателни риби.

Със своят сладък и обаятелен аромат на ягода, вкусът Strawberry Cream добавя допълнително привлекателност към топчетата. Този аромат е идеален за примамване на рибата, особено в по-топлите месеци, когато търсенето на сладки и ароматни храни е повишено.

Независимо дали сте начинаещ или опитен шаранджия, тези протеинови топчета за шаран предлагат надеждна и качествена опция за вашата стратегия на риболов. Внимателно избраните съставки и вкусове от екипа на GMS Carp гарантират, че вашата шаранска сесия ще бъде успешна.

Допълнителна информация

Тегло 1000 гр
Размери Няма
Вид

,

3 отзива за Протеинови Топчета за захранване 1кг – GMS Carp

  1. ЙОНКА ВАСИЛЕВА

    супер e

  2. елисавета косева

    добре са даже доста

  3. Емил Петров

    силно препоръчвам

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *