Изберете страница

Комплект Футери SMAX Fishing – 5+1

59,00 лв.

Марка:

Smax EVA System: Многофункционално решение за съхранение и организация за фидер, мач и риболов с болонезе

Въведение:
Smax EVA System е практично решение за съхранение и организация, предназначено за рибари, практикуващи фидер риболов, мач риболов и риболов с болонезе. Системата се състои от голяма, издръжлива и 100% водоустойчива чанта EVA, изработена от висококачествена EVA материя, заедно с комплект от пет контейнера за ефективно организиране на вашите захранки, стръв и аксесоари.

Характеристики:
Smax EVA System се отличава със своята здравина и издръжливост, благодарение на използването на висококачествена EVA материя. Голямата чанта събира пет контейнера един в друг, всеки от които е подходящ за съхранение и организиране на различни артикули, като захранки, стръв и аксесоари. Футерите са проектирани да бъдат съвместими с различни стилове на риболов.

Системата включва три средно големи футера и два малки футера, осигуряващи гъвкавост за различни нужди за съхранение. Здравите ципове осигуряват лесен достъп до съдържанието на всеки футер. Чантата разполага и с удобна дръжка за носене, което я прави лесна за транспортиране до любимите ви места за риболов.

Предимства:
Използвайки Smax EVA System, рибарите могат да се насладят на множество предимства, включително:

  1. Организация: Шестте контейнера позволяват ефективно сортиране на вашите захранки, стръв и аксесоари, което улеснява намирането на необходимите елементи по време на риболов.
  2. Водоустойчивост: Изцяло водоустойчивата EVA материя гарантира, че вашето ценно оборудване остава сухо и защитено от елементите.
  3. Преносимост: Удобната дръжка прави системата лесна за носене, независимо дали отивате до близкия водоем или планирате пътуване на дълги разстояния.
  4. Гъвкавост: Съвместимостта с различни стилове на риболов (фидер, мач и болонезе) прави системата универсално решение за широк кръг от рибари.
  5. Дълготрайност: Висококачествената EVA материя и здравите ципове гарантират дълголетие и издръжливост, дори при тежки условия.

 

Допълнителна информация

Тегло 600 гр