Изберете страница

Фидер прът Smax Neo Oen XT Feeder Plus 3.9м

89,00 лв.

Марка:

Фидер прът Smax Neo Oen XT Feeder Plus

Акция – от 60 до 120 гр.

Smax Neo Oen XT Feeder Plus е висококачествен и високотехнологичен прът с бързо действие, той принадлежи към класа на средните захранващи пръти. При разработването на този модел са приложени иновативни технологии и са използвани високоякостни материали Carbon S.H.R.M. Той е предназначен за използване на средни и тежки хранилки със стръв и включва риболов на реки и езера.

Перфектно справяйки се със средни до бързи течения, Smax Neo Oen XT Feeder Plus прави риболова приятно изживяване. Силно балансираната хранилка е изработена от високомодулни въглеродни влакна и е отличен избор както за начинаещи риболовци, които искат да ловят удобно на реки и езера, така и за професионалисти.
Притежава удобна, издръжлива коркова / EVA дръжка от материал, която е напълно права и оставя в естествения си цвят.

Smax Neo Oen XT Feeder Plus е много удобен за използване. За да го използвате, не ви е необходим опит и специални умения, така че всеки рибар ще се справи перфектно с него. Той е издръжлив, надежден и ще продължи много сезони.
Продуктите за риболов на Smax са много популярни. Целта на компанията е качествена екипировка и оборудване на достъпни цени. Инженерите на компанията следят всички технологични иновации и появата на нови материали. Всички продукти са щателно тествани, преди да бъдат пуснати на пазара.