Изберете страница

Протеинови Топчета за захранване 5кг – GMS Carp

(3 клиентски отзива)

50,00 лв. с ДДС

Марка:
(3 клиентски отзива)

Протеиновите топчета за шаран от 5 кг, предлагани с два вкусови аромата - Hot Fish Meal и Strawberry Cream, представляват изключително качествени продукти, създадени за шаранджии, които търсят надеждни и ефективни захранващи топчета. Произведени от висококачествени брашна, както и аромати на CC Moore, тези топчета са формулирани със специална грижа, за да привлекат вниманието на шараните и да гарантират успешни риболовни сесии на достъпна цена.

Вкусът Hot Fish Meal предоставя интензивен и мощен аромат, който привлича шараните отдалеч. Смес от протеини и други хранителни съставки прави тези топчета идеални за привличане на големи и внимателни риби.

Със своят сладък и обаятелен аромат на ягода, вкусът Strawberry Cream добавя допълнително привлекателност към топчетата. Този аромат е идеален за примамване на рибата, особено в по-топлите месеци, когато търсенето на сладки и ароматни храни е повишено.

Независимо дали сте начинаещ или опитен шаранджия, тези протеинови топчета за шаран предлагат надеждна и качествена опция за вашата стратегия на риболов. Внимателно избраните съставки и вкусове от екипа на GMS Carp гарантират, че вашата шаранска сесия ще бъде успешна.

Допълнителна информация

Тегло 5000 гр
Размери 40 × 40 × 40 см
Вид

,

3 отзива за Протеинови Топчета за захранване 5кг – GMS Carp

  1. Петър Георгиев

    силно препоръчвам

  2. МАРИЯНА ЦВЕТАНОВА

    Тоооп качество

  3. БОРИСЛАВА ЕВЕЛИНОВА

    Много добри за цената си

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *