Изберете страница

Mišel Zadravec Carp Baits

Цена
лв. -
Категории

Показване на 17 резултата

Най-нови продукти

loader-image
Монстър магнум шаранско топче с люто манго
21,00 лв. с ДДС
4.33 out of 5
Бойли - топчета за шаран 20мм - халдорадо - champion corn
15,00 лв. с ДДС
4.50 out of 5
Халдорадо Аква Вафтер метод пелет - уни
10,00 лв. с ДДС
4.83 out of 5
Уафтър топ метод фидер на Халдорадо - бял шаран
10,00 лв. с ДДС
4.50 out of 5
Захранка за метод фидер - Халдорадо Топ Метод - Бял Шаран
9,00 лв.13,00 лв. с ДДС
4.50 out of 5
Спрей Халдорадо топ метод фидер - амур
9,50 лв. с ДДС
4.50 out of 5
Zadravec e основана в Словения през 1991г.
Още от самото начало функционира като семейна компания, в която са били наети близки членове на семейството. Основната дейност в началото е била внос на риболовни принадлежности.
Собственикът на компанията МИШЕЛ ЗАДРАВЕЦ е също един от най-отявлените любители на шаранския риболов, в началото произвежда захранки и протеинови топчета по собствена рецепта за лично ползване, които се оказват доста успешни и интересът към тях от други шаранджии се засилва значително и компанията пуска производство.
С времето захранките за шаран и протеиновите топчета на Мишел се доказват и в други европейски държави и търсенето им се увеличава. С помощта на други шаранджии, които през целия сезон тестват нова стръв и се постигат страхотни резултати, компанията постепенно разширява продуктовата гама, която днес надхвърля 650 шаранджийски артикула.
Днес шаранджийските продукти на Задравец се намират в над 15 европейски държави. Продуктите на компанията се използват дори от най-взискателните търсачи на трофейни шарани.
Misel Zadravec държи езерото Carp Dream в Унгария, то се намира на 2 км от границата със Словения и Хърватия. Всички продукти на компанията се тестват именно там. Езерото е известно с 3бр трофейни шарана с тегло над 30кг. 22 шарана над 25кг и 42 шарана с тегло между 20 и 25кг.