Изберете страница

Протеинови топчета Haldorado Big Feed C21 Boilie кофа

21,00 лв. с ДДС

Марка:

Серията Haldorádó Big Feed предлага икономично решение за големи количества привикване и ограничено хранене. Успяхме да организираме качествени фуражни пелети и бойли в семейство, което не трябва да прави компромиси и въпреки това не струва по-дълго обиколка цяло състояние. Трудно е да се предаде отличният аромат и вкус на пелетите и бойлите, показани тук чрез снимките, но ние сме сигурни, че тези, които го вземат в ръцете си и след това го опитат, ще бъдат шокирани да видят колко привлекателни и колко благоприятни са стоките !

C21 Boilie предлага вълнуваща и икономична новост за целенасочени големи шаранджии. Изработени са от качествени суровини, бойли с размер 21 мм, както и 0,8 и 2,5 кг, и НОВО! С опаковка от 1 кг, която се предлага на пазара едновременно със същия аромат на бутилка от 100 мл + в практична кофа, с която можем ефективно да разрешим храненето на по-кратки и дори по-дълги риболовни пътувания.
Важна и изгодна характеристика е, че това е „Дълъг живот“, т.е. готвена стръв, която може да издържи до 48 часа вода в зависимост от температурата на водата и е силно устойчива на жиленето на бяла риба, така че може да чака голям шаран за да пристигне по-късно.

Предлагаме го в седем печеливши вкуса (същите като C6 Pellets), от които можете да намерите най-ефективните алтернативи за всеки период: ягоди и ананас, див шаран, калмари, пикантен колбас, чесън и бадем, амурски и тигров лешник.